Denken over … elektronisch roken

Ik moet bekennen… ik ben was een roker.

Op woensdag 21 augustus 2013 heb ik mijn laatste sigaret gerookt. Op donderdag 22 augustus 2013 ben ik overgestapt op elektronisch roken.

Even een kleine voorgeschiedenis, oftewel een bekentenis:

In een lang vervlogen tijd, pakweg 28 jaar geleden ben ik begonnen met stiekem roken, wat ontaarde in een verstokte zware roker. Zwaar als in “Zware Shag” en ook veelvuldig roker, 3 pakjes per week.

En nee, ik zal nu dus niet ook zo’n ex-roker worden die tegen de rokers loopt te zeiken, wie wil roken moet dat gewoon mogen, geen bezwaar van mijn kant!

Maar goed, ik ben dus overgestapt naar het E-sigaret kamp, en weet je, het bevalt me wel. Ik ben nog steeds ori├źnterend maar heb er een heel goed gevoel bij. Ik verlang niet meer naar een sjekkie, maar lurk wel de hele dag aan mijn dampertje. Ik bespaar me aardig wat geld hiermee en mijn gezondheid zal op de lange termijn ook wat beter moeten worden, zeggen ze Smile

En nu? Ik ben nu inmiddels al zo tevreden met de E-sigaret dat ik dat wel wil delen met anderen. Ik zal hier op denkenover.nl mijn bevindingen posten en wat spullen uitproberen, van de diverse soorten hardware alsook de diverse liquids die er te krijgen zijn, dus blijf het in de gaten houden als je het leuk vind!

E-sigaret, daar is over nagedacht!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.